Откъде Иморан след чернодробна трансплантация в Германия?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Пенкa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Откъде Иморан след чернодробна трансплантация в Германия?

Postby Пенкa » Wed Jan 07, 2009 7:53 pm

Аз съм с чернодробна трансплантация на 05/12/2002 в Германия бях оперирана. След като се прибрахме в БГ ме наблюдаваше д-р Желев. Вече навърших 18 г и имам проблем, тъй като в БГ няма диспансер за след чернодробна трансплантация за възрастни, мен няма кой да ме наблюдава в момента и да ми предписва Иморан.

Обърнахме се към Министерството на здравеопазването и получих отговор, който не ме задоволява. В писмото пише, че аз сама мога да си избера доктор за наблюдение, но за съжаление нито един доктор не желае да ме приеме. За Циклоспорина в писмото е описано, че по наредба N34 мога да си ги получа от всеки един гастроентролог. Пожелах от тях ново писмо, с което точно да ме насочат от къде мога да си получа лекарствата, но не получих. Обърнахме се към БГ трансплант- Христо Куманов, но и от там не получих задоволителен отговор.

Обръщам се към вас с молба да ме насочите, откъде мога да получа Иморан-а.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Wed Jan 07, 2009 9:11 pm

Здравейте,

за организаторни въпроси не съм компетентен, но искам да Ви обърна внимание, че дори и 2-3 дни без лекарство биха могли да бъдат фатални.

Чуждият орган се възприема от тялото като болест - то се бори с нея.

Ако Ви мотаят се обърнете към телевизията - Частен случай или Открито, например. Тогава обикновенно потръгват нещата.

От медицинска гледна точка педиатърът е компетентен до навършване на 25 години, т.е. досегашният Ви лекар може, но е друг въпросът дали иска.

Ако някой друг знае, може да пише.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”