Здравейте, имам следния проблем.
При еякулация наблюдавам, че течността е твърде прозрачна - може би с по-ниско съдържание на сперматозоиди?... Предполагам, че ще ме посъветвате да се консултирам с лекар, но все пак - на какво може да се дължи това? - И доколко е лечимо. Също така либидото - може би и поради това - много ми е спаднало. Имам усещането, че има пряка връзка със състоянието на семенната течност и може би оттам по-ниския ефект на тестостерона върху възбудата.
Също така от време на време усещам и лека болка в тестисите, която обаче е неопределена и тъпа - не мога да кажа със сигурност в коя част на тестиса възниква.Възможно ли е причината за това да е някаква инфекция, запушване на семепроводните канали, оттам и по-рядката семенна течност и по-ниско либидо?
ПРОБЛЕМ СЪС СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
pleven76
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
kartzer
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
kartzer
Return to “Форум имам проблем...”