И все пак, това е именно лекарски форум, нека не водим словесни атаки, макар да обичам да философствам... И, моля ви, не мога да се съглася с написаното от Вас, макар и да не е имало за цел да даде характеристика конкретно на моето поведение... Аз търся лекарска помощ ( мислите ли, че бих писала тук, ако имах и най-малкия субективизъм или склонност да "отбягвам" специализирана намеса), а относно онова , което бях споменала по-горе... става въпрос за съвсем различни мои проблеми, нямащи нищо общо с проблемите с яденето. Просто потърсих съвет тук, тъй-като смятам, че целта на този форум ...и в частност -тази тема , е именно такава. Аз отделно мога да си ходя по доктори, но "от съвет глава не боли" , разбира ...когато разсъждаваш с главата си...
ПС: Има лекари, които обичат професията си или поне чувстват себе си длъжни да дадат това, което се очаква от тях. Това са обикновено хората , с малко над минималната интелигентност на душата или емоционалността. Но има и такива търгаши, дето просто гледат да те претупат , та да влезе "следващият". Това е съвсем извън темата... А и нека не говоря на какви неща съм ставала свидетел покрай майка ми и цялата история със здравната псевдосистема.
Някак си от цялата работа... (не знам защо

) започнах да се чувствам като
"тупната" в купа пациенти, проявяващи едни и същи симптоми... с едни и същи клинични картини при едни и същи "условия" ... Не, разберете, наясно съм с проблема си... Зная, че много от хората с тоя проблем проявяват психически отпор в посока, обратна на тяхното собствено здраве... При мен не е така, защото наистина бих искала да се оправя и да си ям нормално, независимо кой, какво и по какъв начин ми го е казал. ПРоблемът е , че искам да избегна болници и т.н. , защото това значи да прекъсна следването си... Натоварено ми е до степен... че не мога да си позволя и на доктор да отида. А храната все още ми е товар... Физически