Мога да ви поговоря малко за себе си. Всичко започна преди две години. Запознах се с един младеж и ми стана приятел (сексуален). Не водехме редовен полов живот, защото не бяхме от един град. Та, всичко започна оттогава. Не ми беше първият - преди това бях го правила 4-5 пъти общо с един приятел. Първият път, може би е нужно да отбележа, беше страшно болезнен, момчето не знаеше, а и аз нищо не казах.. Изтече обилно количество кръв, наложи се да ми купят от аптеката кръвоспиращи лекарства. Както и да е, за два-три дена кръвоизливът спря (като при мензис). След това бях ок.
До момента, за който говорех одеве - със следващия приятел. Сексът с него също беше болезнен. Но след това започна основното ми оплакване, което си е и досега. Леко парене и дразнене в областта на уретрата. В началото имаше и лек сърбеж, но външно. За три дена сърбежът отмина, но паренето си остана. Не беше силно, затова и реших да не ходя на лекар.
Докато след една година не се реших да отида на преглед при личната лекарка. Казах й, че ме боли и кръста. Спомням си, че преди това бях ходила редовно на фитнес и вдигах тежести, които ми предизвикаха тези болки. Пусна ми урина - имаше 2-3 еритроцита и масово микро Ca. Каза ми, че имам камъни в бъбреците. Но аз реших да отида и на гинеколог. Тя ме гледа на ехограф и каза, че имам само песъчинки в бъбреците. Но от антибиотика, по уреда за преглед оставало нетипично съдържимо от влагалището ми. Но не е сериозно. Слагах някакви свещи и ок. Но след това се запознах със сегашния ми приятел. Естествено започнахме да правим c*кc. Няколко дена след това започна да ми пари адски при уриниране, имах и някакво . Пуснах си урина- с множество бактерии. Лекуваха ме с какво ли не, без антибиограма.
Непрекъснато рецидивираше, всеки месец. След половин година уж се оправих(ZINAT). Пуснах урина за микробилогия-стафилококите ги нямаше. Но паренето в уретрата остана. Всъщност изследвах и влагалищен секрет-беше стерилен. Тази година също имах цистит два пъти през три месеца. Забравих да кажа, че имам и лека болка ниско в корема, по-скоро леко в дясно. Последният цистит възникна непосредствено след гинекологичен преглед. При натиск в дясно лекарката каза, че на мястото на болката имало някаква тръбичка, така и не разбрах коя..
Тези болки са по-значителни след c*кc, а корем ме боли понякога цял следващ ден.. Когато имах силно болезнена менструация предният месец, болките бяха именно там, но нетърпими(вдясно). Интересното е, че имам и температура 37,1'С. Това ми е нормалната. Последно ми пуснаха и кръвна картина- единственото, което малко позамисли някои от лекарите, които попитах, беше РУЕ-то-18. Личният ми лекар вече ме мисли за луда и ме гони от кабинета си с думите "НИЩО ТИ НЯМА". А мен си ме боли и попарва..