В петъка се попребих малко-паднах от двуметрова стена на левия си лакът. Резултатът е следната фрактура(която за съжаление не мога да постна).
В момента съм в гипс за около 25 дена. Страшно съм разочарован изобщо незнам кога пак ще стъпя във фитнеса отново. Казаха ми в болницата уж за 2 месеца ще се възстановя, но дали изобщо ще мога да се натоварвам както преди(тренирам предимно тежко с максимални за мен килограми).
Поръчал съм си калций и витамини(НАУ АДАМ). Отделно наблягам на богатите на Ца храни-2-3 млека на ден, 200 гр. сирене, прясно мляко и др.
Моля ако някои е имал някакви фрактури да сподели как се е възтановявал и възможно ли е 100%-во възстановяване.
Мерси предварително.
Фрактура - по-бързо възстановяване?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
ironman_87
- Joined: Tue Jun 16, 2009 1:10 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Здравейте,
нито едно от приеманите от Вас вещества няма да окаже забързващ върху възстановяването ефект. По-скоро ще имат психологическо действие върху Вас, защото оставате с впечетление, че сте направили нещо за фрактурата.
Преди да мога да напиша нещо повече трябва да знам каква и къде е фрактурата?
Може да качите снимката на епикризата някъде и да ми дадете линк.
Поздрави,
нито едно от приеманите от Вас вещества няма да окаже забързващ върху възстановяването ефект. По-скоро ще имат психологическо действие върху Вас, защото оставате с впечетление, че сте направили нещо за фрактурата.
Преди да мога да напиша нещо повече трябва да знам каква и къде е фрактурата?
Може да качите снимката на епикризата някъде и да ми дадете линк.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”