Очна мигрена
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
dryndryn
- Joined: Sun Jan 11, 2009 9:43 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Очна мигрена
Първия пристъп получих преди 8 години, обаче след като мина нямах проблеми.При втория пристъп, който беше преди 9 месеца някъде, след като ми се изчисти зрителното поле, остана едно съвсем малко замъглено петно, което го има и до днес.Ходих при два очни лекаря, при невролог, на скенер, гледаха ми бъбреците и никой нищо не намери.Очните лекари казват, че съм имал спазми на кръвоносните съдове и единият от тях каза да не ходя на фитнес.Освен това петно преди няколко месеца почнах да виждам някакви точки, които се появяват като си местя погледа от по-силно осветено към тъмно.Някой може ли да ме посъветва какво да правя
-
Bulgaricus
Здравей,
първо уточняващите въпроси, както винаги:
1. Казали са ти да не ходиш на фитнес, ти колко често ходиш и какво точно правиш там?
2. Някакви хранителни добавки ползваш ли?
3. Възраст, килограми, височина, пол?
Поздрави,
първо уточняващите въпроси, както винаги:
1. Казали са ти да не ходиш на фитнес, ти колко често ходиш и какво точно правиш там?
2. Някакви хранителни добавки ползваш ли?
3. Възраст, килограми, височина, пол?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
dryndryn
- Joined: Sun Jan 11, 2009 9:43 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Изобщо не ходя на фитнес, тренирах вкъщи до пристъпа, досега не съм взимал никакви добавки.19 г.,90 кг, 182, мъжки пол, кръвното ми беше тогава 140/100, вероятно затова са ми казали да не ходя на фитнес..Идеята ми е има ли някакъв начин за ограничаване на тези неща дето ги виждам, защото четох всевъзможни начини от себелекуващи се-валидол, антибиотици, дишане на въглероден диоксид ама не знам колко е удачно да ги пробвам..
-
Bulgaricus
Това е неясна диагноза, за която няма и точно лечение.
Нито един от изброените начини на лечение няма да помогне.
Има и една инфекциозна болест - борелиоза, която може да причини смущения в зрението. Това "петно", което е останало може да е съсирек или трайно увреден участък и затова не мога да преценя дали ще премине или не. Това трябва да направи лекарят, който го е видял.
Нито един от изброените начини на лечение няма да помогне.
Има и една инфекциозна болест - борелиоза, която може да причини смущения в зрението. Това "петно", което е останало може да е съсирек или трайно увреден участък и затова не мога да преценя дали ще премине или не. Това трябва да направи лекарят, който го е видял.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”