Бехтерев ........

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
cvetana
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Бехтерев ........

Postby cvetana » Tue Nov 04, 2008 7:30 pm

Преди година бях пускала тема ,но никой не ми отговори.
Сега реших пак да се пробвам.
Диагностицирана съм с Бехтерев,мисля ,че се водеше "Дисцедентна форма" или нещо такова.В момента съм на курс със Салазоперин,но нещо не ми действа ,хич не ме обезболява,нощно време понякога болките са нетърпими,не помня от кога не съм спала като хората.
Чух, а и ги коментирах с моя лекар вариантите за Хумира и Енбрел,но той ме посъветва да не избързвам с подобни силни медикаменти.Чудя се дали някои има инфо ,за някаква ефикасна терапия,то че лечение няма-знам,но все пак нещо което да действа.Не говоря само за БГ и в чужбина да е имам възможност да отида ,но проблемът е ,че тук никой не ме насочва.Питала съм не е един доктор тук,всеки казва каквото предлагаме ние го предлагат и навън.Но нещо вътре ме гложди ,че все пак може да има нещо ново,което тук още да не се практикува или да е скъпо и за това да се въздържт да го предлагат.
Който се включи ,ще съм благодарна.

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Tue Nov 04, 2008 8:41 pm

Пиши в . Все пак става въпрос за едно заболяване и за един и същи човек. Щом никой не е отговорил, значи никой не се е чувствал способен да го направи.

Return to “Форум имам проблем...”