За кръвната картина

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
D.Dobreva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

За кръвната картина

Postby D.Dobreva » Mon Sep 24, 2007 3:35 pm

Здравейте дали кръвната картина на дъщеря ми е нормална тя е на 11м. момиче.
Питам ви защото лекарката ни е в отпуск и понеже имахме много проблеми с ПКК на малката искам да видя дали този път са добри резултати
Много ви плагодаря предварително!

Левкоцити 9.7
Гранулоцити(%) 22.6
Моноцити 10.3
Линфоцити(%) 67.14
Гранулоцити# 2.2
Моноцити(#) 1
Линфоцити(#)6.5
Еритроцити 4.05
Хемоглобин 106
Хематокрит 0.339
MCV 83.7
MCH 26.2
MCHC 313
RDW 15.3
Trombociti 246
MPV 9.5

СУЕ Westergeen 18
CRP 1.49

Return to “Форум имам проблем...”