Резултати от цитонамазка - МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
евс66
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Резултати от цитонамазка - МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ

Postby евс66 » Thu Jun 21, 2007 10:19 am

Здравейте

Моля някои компетентен да поясни.

На 26г. съм и не съм раждала. Правих си цитонамазка на изследването пише РАР- IV Б лекарката ми каза, че не било много хубаво но и не било за притеснение, преди намазката проведох 14 дневно лечение с Тантум Роза и бенатин заради и раничка. Това било достатъчно и след 6 месеца да ида пак.

Обаче аз като чета тук и слушам познати изпадам в тих ужас от резултата.

Не трябва ли да се правят нови изследвания ?

Не трябва ли да продължи да се лекува течението защото още си го имам?

Ами раничката и тя си стои?

И тази четвърта група направо си е стряскаща.

Не знам има ли значение буквата след групата каква е разликата между А и Б?

Моля ви за първи път си правя намазка и не съм запозната, Моля някои който има информация да бъде така добър да поясни.

Благодаря на всички предварително.

баба65

Postby баба65 » Thu Jun 21, 2007 6:20 pm

Иди при друг лекар и не чакай 6 месеца,а веднага.Колкото по рано,толкова по-добре.

Return to “Форум имам проблем...”