Постоянно боледувам!! Дайте съвет какво да правя

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Георги
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Постоянно боледувам!! Дайте съвет какво да правя

Postby Георги » Sun Apr 22, 2007 12:02 am

Здравейте,

Казвам се Георги на 26г.
Постоянно боледувам. Имам извадени сливици - преди 6 години. Почти постоянно пия антибиотици над 10 години, но вече нe действат. Започва се от гърлото и ушите. Ако усетя лека болка в гърлото и не започна антибиотик до 2 дни съм в много тежко състояние. Пия какви ли не неща за имунната система - мед, respivax, ям пчелен клей и др. но винаги резултатът е бил никакъв или незначителен!
Не пуша, пия мн рядко, пазя се от настиване, но нищо не помага! Семейната докторка не ми дава никакви изследвания, не иска или не знае на какъв специалист да ме изпрати.
Какви изследвания трябва да си направя ??
Кажете кой може да ми помогне ?
Какъв доктор да търся ? УНГ ? Алергии ? Хомеопатик ??
Моля ако имате някакви телефони на доктори, които знаете че могат да помогнат ги напишете !!!

fotografa

Postby fotografa » Tue May 01, 2007 7:26 am

Спред мен трябва да си засилиш имунната система със спорт и закаляване. Тук има два принципа - постепенно и постоянно. Желая ти успех.

Return to “Форум имам проблем...”