Здравейте!
Аз съм на 22 години ,ръст около 1,70м ,70 килограма,имам болка малко над пъпа от дясната страна ,като натисна с пръст усещъм нещо като въспалено,потдуто и болка имам и тежест в черният дроб болката е тиха и продължава вече месец ,взимам "нож па"от седмица . В последната седмица се чуствам малко отпаднал ,сутрин ми се гади,без апетитност,леко ослабнал, правих си кръвно изследване за ахат и асат показа нормални норми. ,преди работих работа която бях свит почти в целият работен ден.От какво може да е причината.Извинетеме за правописа ми.
Болка в черният дроб
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Болка в черният дроб
Здравейте!
Ако Ви се гади и чернодробните показатели са о.к. проблемът трябва да се търси в стомаха или в жлъчката, по-скоро обаче в стомаха или в дванадесетопръсника.
Но-шпа не е напълно безобидно лекарство, за какво сте го приемали?
Поздрави,
Ако Ви се гади и чернодробните показатели са о.к. проблемът трябва да се търси в стомаха или в жлъчката, по-скоро обаче в стомаха или в дванадесетопръсника.
Но-шпа не е напълно безобидно лекарство, за какво сте го приемали?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Mon Oct 08, 2012 12:42 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте след като ви писах ходих на пълно изледване на ехограф и ми казаха че органите са ми добре и ми преписаха някакви хапчета за раздразнено дебело черво след това ги пих около две седмици и нямам вече гадене сутрин,върнами се апитита за хранене ,намаля ми болката значително ,но започнаха да ми карколят червата доста често след ядене,като усещам глад ,и особено вечер катото съм в леглото.Но през деня отниво усещам лека болка под черният дроб от дясната страна на корема и подуване.
-
Срещу къркоренето и подуването помага симетикон по 160 мг до 3 пъти на ден. Познат е като дегазин, да кажем. Приема се по време на ядене.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”