Стафилококи Ауреус в простатата!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Sat May 23, 2009 2:13 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
staff.... малко по горе сум написал подробно какво лечение сум провел и с какви медикаменти....
Надявам се да имат благотворен ефект за всички...
За по добре-то бих могъл да кажа 4е се чувсвам по-добре,но за съжаление от работа още не съм намерил време да отида и да си направя нови изледвания за потдвърждение.... пък и да си призная допада ми мисълта че съм чист
Надявам се да имат благотворен ефект за всички...
За по добре-то бих могъл да кажа 4е се чувсвам по-добре,но за съжаление от работа още не съм намерил време да отида и да си направя нови изледвания за потдвърждение.... пък и да си призная допада ми мисълта че съм чист

-
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Fri Oct 26, 2012 5:18 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Стафилококи Ауреус в простатата!
Здравейте, и аз имам един подобен проблем, с решението на който се мъча вече половин година.Всичко започна когато ми откриха гъбички, след като започнах приемането на измисаните медикаменти ми се появи течение.Дерматоложката ми изписа някакви антибиотици и всичко се оправи.Няколко месеца по-късно обаче ми се появи отново течение и отидох при уролог.Излседването на орината ми е отрицателна, пробата от сперма показва Stapf. aureus (или поне аз така го чета, понеже е ръкописно).Първото което ми изписа беше Tavanic 0.5 i Uronat (имаше затишие за 2-3 дни), второто беше Gentamicin 2x80mg 10 дни мускулно и 3 опаковки Nolicin 0.4 2x1 (никакъв резултат).Тук направих ново излседване на спермата, което показа Enterococcus Faecalis или нещо подобно, лекаря обаче каза че съм добре и ми изписа Spimen forte, понеже му казах че имам силноотслабена сексуална мощ.Реших да сменя лекуващия лекар и направих изследване на секрета и излезе Stapf aureus, и той ми изписа следното Pancef 0.4 5 дни (без резултат), после Forcid 3x1 5 дни, последва антибиотик Ceroxim 0.5 2x1 5дни, от последните две също нямаше никакъв резултат.Сега ми е изписан Uroren и тепърва започвам да го пия.Какво бихте ме посъветвали, интересува ме и дали мога да продължа да пия Spimen Forte, защото не съм споделял за него с втория лекуващ.Тежа 73кг, 182см, 25г.Благодаря Ви предварително.
-
А какви са Ви оплакванията?
Имате ли още проблем в сексуално отношение?
Какво показваше антибиограмата точно?
Имате ли още проблем в сексуално отношение?
Какво показваше антибиограмата точно?
Поздрави, Bulgaricus
-
- Joined: Fri Oct 26, 2012 5:18 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Оплакването ми главно е течение и лек дискомфорт (леко парене при ориниране и усещане за нужда от често ориниране) но не постоянно.
Все още проблема в сексуално отношение го имам, след употребата на Спимен сякаш имаше ефект, но го спрях защото не знам дали не пречи на лечението.
Антибиограмите до колкото разбрах от мой колега са правени по стар метод, ще ги напиша по реда в който са ми правени
-----------------------------------26 ----22-----26----6-----22----21
1.18/07/12г Stapf aureus: OXA CIPRO GENTA ERY AUGM ZIN
----------------------------------S-----S-------S-----K----S ------S
--------------------------------------------28--------------------23----21
2.11/09/12г Enterococcus feacalis:CHRL AMP TOBRA CIPRO ERY
---------------------------------------------S------K------K-----S -----S
-------------------------------19-------------19-----25----23----25
3.24/0912г Stapf aureus: OXA CIPRO GENTA ERY AUGM ZIN
---------------------------------S-------K------S-----S-----S-----S
Все още проблема в сексуално отношение го имам, след употребата на Спимен сякаш имаше ефект, но го спрях защото не знам дали не пречи на лечението.
Антибиограмите до колкото разбрах от мой колега са правени по стар метод, ще ги напиша по реда в който са ми правени
-----------------------------------26 ----22-----26----6-----22----21
1.18/07/12г Stapf aureus: OXA CIPRO GENTA ERY AUGM ZIN
----------------------------------S-----S-------S-----K----S ------S
--------------------------------------------28--------------------23----21
2.11/09/12г Enterococcus feacalis:CHRL AMP TOBRA CIPRO ERY
---------------------------------------------S------K------K-----S -----S
-------------------------------19-------------19-----25----23----25
3.24/0912г Stapf aureus: OXA CIPRO GENTA ERY AUGM ZIN
---------------------------------S-------K------S-----S-----S-----S
-
Бихте ли ме посъветвали нещо?!
-
Трябва лекар да Ви предпише лечение в зависимот от антибиограмата.
Да кажем Аугментин (защото е двойна комбинация) в доза по една таблетка на 12 часа. Става дума за опаковката 875/125 мг. Прием при толкова много колонии минимум 7 дни, а вероятно би било добре и 14 дни да се приема.
След това ще Ви трябва и пробиотик.
За средната бактерия можем само да гадаем, дали аугментинът ще помогне. 2 седмици след лечението се прави нова посявка и се лекува отново, като ако излезе нещо ново.
Не бих ползвал оксацилин, защото много често се стига до резистентност и до МРСА.
Да кажем Аугментин (защото е двойна комбинация) в доза по една таблетка на 12 часа. Става дума за опаковката 875/125 мг. Прием при толкова много колонии минимум 7 дни, а вероятно би било добре и 14 дни да се приема.
След това ще Ви трябва и пробиотик.
За средната бактерия можем само да гадаем, дали аугментинът ще помогне. 2 седмици след лечението се прави нова посявка и се лекува отново, като ако излезе нещо ново.
Не бих ползвал оксацилин, защото много често се стига до резистентност и до МРСА.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”