атаракс и пропранолол, влияят ли върху ерекция и потентност?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
проблемиии
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

атаракс и пропранолол, влияят ли върху ерекция и потентност?

Postby проблемиии » Wed Sep 16, 2009 10:24 pm

Experta43

Re: Вьпрос?

Postby Experta43 » Wed Sep 16, 2009 10:57 pm

проблемиии

Postby проблемиии » Wed Sep 16, 2009 11:39 pm

gs28

Re: атаракс и пропранолол, влияят ли върху ерекция и потентн

Postby gs28 » Wed Oct 10, 2012 2:25 pm

малко късно, но все пак мнение..

миналата година невролог ми предписа атаракс, обясни ми че от стрес ме боли глава и трябва да се отпусна и да намаля работата. тогава бях на 30 години. смятам се за здрав, рядко боледувам. дори настинка ме лови през година. та. този атаракс го пих 1 седмица (1/2 сутрин, 1/2 вечер), но го спрях понеже ме оспиваше много и ми беше трудно да работя. но главоболието се върна и продължих още 1 седмица. скоро след това установих че имам проблем с либидото и ерекцията. лекарите ме убедиха че е от стреса. отне ми 6 месеца за да се възстановя до приемливо състояние и още толкова, за да се докарам до състоянието което смятам за нормално за себе си. и след една година пак същите симптоми. имах още останали хапчета атаракс, реших да пробвам как ще ми подействат. на втория ден усетих същия отрицателен ефект върху либидото и ерекцията и ги спрях. реших че ще нямам проблем да ми се пръсне главата, но ерекцията не си я давам. за голям късмет състоянието ми се подобрява. използвам други хапчета за глава и гледам да почивам повече. +валериан.

забелязах че сарженора има добро влияние върху ерекцията (това е заради аргинина вътре). имах нужда да остана буден по-дълго време и изпих две ампули през деня и една привечер и тогава дяволът се събуди за нов живот :)
бягането също ми помогна. сигурно заради раздвижването на кръвта в таза, нямам идея?!

успех на всички, и дано не ви се налага да стигате до подобни "лекарства".

Bulgaricus

Re: атаракс и пропранолол, влияят ли върху ерекция и потентн

Postby Bulgaricus » Wed Oct 10, 2012 4:53 pm

Здравейте!

Бетаблокерите често действат негативно на ерекцията, но това действие не е такова върху потентността, а само върху "поддържането на налягането в пениса", докато се приема лекарството.

Винаги като едно лекарство се приема то има странични действия и трябва да се преценя, дали те са по-тежки за пациента, отколкото болестта, срещу която лекарството се приема.

При тези симптоми винаги трябва да се изключи и заболяване на щитовидната жлеза, преди да се пие бета блокер.

Може да се наложи да се пият бета блокерите и допълнително преди акт специален медикамент за възвръщане на нормалната ерекция. Такъв пример е Виаграта с действие около 4 часа.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”