Стомах

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
trampolita
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Стомах

Postby trampolita » Fri Aug 03, 2012 12:57 pm

Здравейте! Проблемът ми е следния: на 21год. съм 165см. 53кг. Преди 9 дни бях на море и ме хвана вирус, цяла нощ повръщах и имах температура, на другия ден ми нямаше нищо, но бях отпаднала, а на следващия се чувствах много добре, но следобед усетих болка в стомаха и тежест придружена с гадене, болка в дясното подребрие, после в лявото, корема, яйчниците, мести се и в гърба и кръста, но не е силна. Изпражненията ми са светло жълти и имам разтройство, на следващия ден започнаха да потъмняват, но днес отново са светли, отпаднала съм и само лежа, нямам и апетит, каквото и да хапна се подувам, а вчера ми се появиха и някакви ситни пъпчици по устните. Днес отидох при личния ми лекар и ми каза, че имам остра диария и червата ми са възпалени и ми изписа деган за гаденето и хидросек, каза ми да си сваря ябълки с шипки да пия 6-7 часа и след това да започна леко захранване. Но тези изпражнения ме притесняват дали в възможно всичко това да е от прекалената вироза и повръщане и адекватно ли е лечението или да си взема направление за гастроентеролог ? Благодаря предварително!

Bulgaricus

Re: Стомах

Postby Bulgaricus » Sun Aug 26, 2012 2:15 am

Здравейте!

Лечението може да е и по-добро, но не е грешно.

При такива симптоми е добре да се изследва проба на изпражненията, няма нужда от гастроентеролог за тази проба.

Поздрави
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”