Имам често уриниране.Публикувал съм изследванията.

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
gost321
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Имам често уриниране.Публикувал съм изследванията.

Postby gost321 » Sun May 01, 2011 2:32 am

Здравейте от извесно време имам често уриниране.Направил съм си всички изследвания,но все още не са открили причината.Тук съм публикувал последните изследвания в които ясно се вижда,че резултатите не са в нормата.Откриха ми бактерия кандида,която лекувах с низорал,но проблема не се реши.Ако някой знае какво означават тези резултати и какво да предприема от тук нататък ще съм много благодарен.Освен тези изследвания са ме гледали 100 пъти на ехограф-пикучен мехур и бъбреци и нищо не са отктили.Ето изследванията

РИНА-ОХИ/URINE ANALYSE
Име на теста (изследване) Резултат Единици Референтни стойности Метод
Урина-ОХИ
Oтн.тегло/Specific gravity 1.020 1.000-1.040
pH 6 4.5-8.0
Белтък урина/Protein следи (-) negative
Глюкоза/Glucose (-)negative (-)negative
Кетони/Ketones (-)negative (-)negative
Билирубин/Billirubin (-)negative (-)negative
Уробилиноген/Urobillinogen N normal
Кръв/Blood следи (-)negative
Левкоцити/Leucocytes (-)negative (-)negative
Нитрити/Nytrites (-)negative (-)negative
УРИНА - СЕДИМЕНТ/SEDIMENT
Име на теста (изследване) Резултат Единици Референтни стойности Метод
Урина-седимент
Левкоцити/Leucocytes 4-5 до 4 на поле
Еритроцити/Erythrocytes 2-3 до 1 на поле
Бактерии/Bacteria единични none
Епителни клетки/Epitelia cells (-)negative до 15 на поле
Други /за урина седимент/ ед.урати.кр.пик.к-на

Обобщено

Белтък урина/Protein следи

Уробилиноген/Urobillinogen N

Кръв/Blood следи

Левкоцити/Leucocytes 4-5 до 4 на поле

Еритроцити/Erythrocytes 2-3 до 1 на поле

Бактерии/Bacteria единични none

Други /за урина седимент/ ед.урати.кр.пик.к-на

МИКРОБИОЛОГИЯ
Изолирани микроорганизми:
1. Candida cruseii 10^3
2.

3.

4.

5.

Количествена оценка:
10^3-ОСКЪДНО

микробно число:
10^3

Бактериурия: бакт./ml

Вид материал:
УРИНА
Антибиограма 1 2 3 1 2 3
Diflucan R Fungolon R
Mycomax R Mycosist R
Nizoral S Orungal S
VFend S

Микроскопски препарат:

МИКРОБИОЛОГИЯ
Изолирани микроорганизми:
1. Mycoplasma hominis-(-) negative
2. Ureaplasma urealiticum-(-) negative

ptomoff
Site Admin

Re: Имам често уриниране.Публикувал съм изследванията.

Postby ptomoff » Mon May 02, 2011 10:46 am

Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.

gost321

Re: Имам често уриниране.Публикувал съм изследванията.

Postby gost321 » Mon May 02, 2011 11:57 pm

Много се извинявам.Не съобразих.На 20 години съм,висок съм 187см,тежа 72кг,относно други заболявания имам гастрит и студени крака.Изкарал съм един курс на лечение с низорал за кандидата.Състоянието ми се подобри но проблема си остана.Предполагам,че е или цистит или нефрит заради повишените еритроцити и левкоцити.Гледали са ми многократно на ехограф пикучен мехур и бъбреци,но всичко е изглеждало нормално.Ако имате някаква идея на какво се дължи проблема моля споделете

Return to “Форум имам проблем...”