Къркорене в корема
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Thu Mar 03, 2011 5:19 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Къркорене в корема
Здравейте. Напоследък без никаква видима причина имам къркорене в корема, случва се както си стоя и да усещам някакво...не знам как да го опиша, къркорене, кипене или нещо такова,но без никакъв звук. Сякаш се случва,ако съм леко гладен,но определено не толкова гладен,за да ми къркори стомахът. Случва се и усещането да е по-силно и къркоренето да е звучно,което е доста неприятна ситуация.На 16 години съм,65-70 кг. Напоследък спрях да тренирам (всъщност утре пак започвам,това е другат тема) и съм се поотпуснал,коремът ми вече не е особено стегнат-дали може да е от това? Напоследък не съм правил никакви особени промени нито в начина си на живот,нито в храненето.Определено не се храня здравословно, но и никога не съм го правил, а не помня да съм имал такива проблеми. Смятам в близките дни да се консултирам с личния лекар,обаче реших все пак да пусна тема и тук.
-
Re: Къркорене в корема
Здравейте,
не, спортът няма отношение с къркоренето, освен ако и хранителни добавки не сте приемали.
Добре е да приемате пробиотични таблетки за поне 3 месеца от аптека закупени за възстановяване на флората и на фауната на стомаха.
За самото къркорене има и хапчета, които се приемат чрез схрускване по време на хранене: симетикон. Купуват се без рецепта. Те свързват газовете и не позволяват къркорене.
Поздрави,
не, спортът няма отношение с къркоренето, освен ако и хранителни добавки не сте приемали.
Добре е да приемате пробиотични таблетки за поне 3 месеца от аптека закупени за възстановяване на флората и на фауната на стомаха.
За самото къркорене има и хапчета, които се приемат чрез схрускване по време на хранене: симетикон. Купуват се без рецепта. Те свързват газовете и не позволяват къркорене.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”