Здравейте, от няколко месеца имам почти постоянни проблеми, които се характеризират с парене при уриниране и болка в стомаха, ниско в корема и бъбреците

! От около два месеца насам болката е силна, остра и почти постоянна/ засилва се в легнало положение/! Бях прегледана от куп специалисти- нефролог, генеколог, уролог, хирург и според тях всичко ми е наред............

! Направих си микробиология на урината и бяха изолирани ентеробактер клоаце и кандида крузей! Нефролога обясни болката с това и ми назначи терапия с низорал и ципробай! Още при първия прием на низорала получих обрив и вдигнах температура и няколко дни буквално изгорях, предположиха, че е алергична реакция и ми беше казано веднага да го спра и да продължа с ципробая, но и там нещата не минаха гладко - получих мравучкане на крайниците и силен световъртеж, спряхме и него! Междувременно развих тежък бронхит, трахеобронхит и ларингит, а за капак ме сюрпризираха и с бронхиална астма на основата на неуточнена алергия ! Заради бронхита започнах прием на авелокс и отново ударих на камък - след първата таблетка бях с подути клепачи и тотално дрогирана..............спряхме и него и така до днес, когато ми забраниха да приемам всякакви лекарства със съмнение за тотален спад в имунната система и дисбактериоза в чревната флора, предписаха ми Биогайа и ме изпратиха по живо по здраво! А аз освен всичко съм абсолютен аут -не мога да ям и приемам течности, защото адски ми се гади, нямам никаква сила, абсолютно неработоспособна съм и съм доста притеснена вече за здравословното си състояние........... ! Сега не знам кога и по какъв начин ще успея да се справя с ентеробактера и кандидата, но знам и че не мога да живея с тази болка, за това ви моля за компетентно мнение какво би могло да ми има и как да се преборя с инфекцията без лекарства, защото след всичко, което се случи изпитвам ужас да взема дори едно хапче и възможно ли е да успея само с този пробиотик и т.н

? На 32 г съм, висока 160 см и тежа 53 кг
Благодаря ви предварително