Акне-Крем Надикса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
dreamercho
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Акне-Крем Надикса

Postby dreamercho » Sat May 01, 2010 2:34 pm

Здравейте!На 15 години съм.Висок съм 1.82 и тежа 74 кг.Трябва да отбележа,че преди бях доста пълен-ок. 95кг и за едно лято отслабнах.До сега не съм имал проблем с акнето.Всичко започна преди 3 месеца някъде и направо се чувствам ужасно.Първоначално не знаех какво да правя изпробвах дузина кремове,сапуни,мазила и лосиони от аптеката,но нищо нямаше ефект.Преди 20 дни положението беше станало много сериозно и реших да отида на дерматолог.Предписаха ми антибиотик,витамините Дермабион,Зинерит и Фусидин.Антибиотика го пих 9 дена.От вчера лекарката ми каза да заместя Фусидина с Надикса и да продължавам със Зинерит-а и витамините Дермабион.Много се надявам да има ефект.Тези пъпки наистина влияят на самочувствието ми,а бе пълна гадост.Гледам да се ограничавам от сладки неща,шоколад,кафе,мазни храни и меса,тестени изделия,спортувам редовно,пия над 2 литра вода на ден.От 3 дена пия чай от коприва-четох,че пречиства кръвта и влияе добре и на кожата.Също пия витамините Supra Vit Active-във връзка с пролетната умора.Въпросът ми е дали някой е ползвал този крем Надикса и какви отзиви има.Можете да ми дадете и други съвети за този мой проблем.Надявам се до лятото всичко да се оправи(така казва и лекарката ми,но направо не ми се вярва :()или поне с възрастта да отмине .. все пак сега съм в пубертета.
П.С. Пропуснах да кажа,че си мия лицето 2-3 пъти на ден с хидратиращ гел на "Билка" с екстракт от краставица и пъпеш.След измиването се мажа със Зинерит и после с кремчето-Надикса.Ползвам и същия хидратиращ тоник "Билка" понякога вечер.За храненето-стремя се да ям доста плодове и зеленчуци.

ptomoff
Site Admin

Re: Акне-Крем Надикса

Postby ptomoff » Sun May 02, 2010 1:19 am

Има доста теми за акнето, както и . Прочети я, и ако тогава пак имаш въпроси, питай.

Return to “Форум имам проблем...”