Мнение за медикамент/стероид

Форум за запитвания от областта на фитнеса

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sslavov
Posts: 7
Joined: Mon Jan 09, 2012 7:51 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Мнение за медикамент/стероид

Postby sslavov » Sun Nov 25, 2012 10:01 pm

Здравейте
интересува ме дали има медикамент без странични ефекти за стягане на мускулите или по друг начин казано - напомпването в залата да си личи и след това. Преди доста години съм взимал протеини, аминокиселини и креатин в комбинация от фитнес инструктор и от рекламирана тогава фирма, но ефектът беше нулев или поне толкова малък, че дали ще ги взимам или не - нямаше голямо значение. В същото време хора, които се тъпчеха с най-евтини закуски и кисело мляко имаха страхотни тела благодарение на разни стероиди, с които обаче не искам да имам допирни точки, мисълта ми е да не почне някой да ми обяснява колко е важно протеинчето и 8 часа сън - пробвал съм го минимален ефект. Целта ми е качаване на чист мускул. Тренирам предимно със свободни тежести - бавни повторения в дълбочина, но така и нямам релеф да не говорим за плочки. Големите тежести просто не са за мен - уморявам се много бързо и не мога да правя чисти движения. От 3 мес близо не съм тренирал, но нямам промяна във физиката - т.е. и да тренирам и да не тренирам все едно.
170см, 58-60кг, 27г до юли т.г. съм пил роакутан - 2ри курс, а в момента се мажа с локоид липокрем. Имам от време на време леки болки в десния бъбрек, но на изследванията нищо не се вижда, пия умерено, не пуша от 2г. Сумата, която мога да отделя към днешна дата за начинанието е 1000лв. Искам мнение на специалист, по-конкретно Булгарикус или друго медицинско лице, но не на разни квартални културисти.
Целта е следната:
1. Страничните ефекти да нямат връзка с черния дроб, кожата ми или половата ми система - ама никакви такива странични ефекти!
2. Стягането на мускулатурата и задържането на мускулна маса да са дълготрайни, най-добре перманентни, търся повече визия и сила, а не "маса".
3. Не търся бързо или грандиозно напомпване, а дълготрайно и качествено - моля за качествени препарати и да не са от сорта "пий сега тук тези протеинчета и ще станеш като Рони Колман" - описах ефекта на добавките върху тялото ми по-нагоре.

Препарати за които прочетох из родните форуми, но нищо конкретно, само мнения от сорта "познавам един дето го е взимал - много е доволен":
- анавар - OXANDROLONE - всеки го препоръчва, никой не го е взимал или поне не качествен доколкото разбирам.
- хормон на растежа - инджекции/писалка (излиза обаче над 1000лв един цикъл от 3 мес) - като страничен ефект се спряга увеличаване на лицевите кости, ушите, крайниците
- хормон на растежа спрей - Sytropin, Renewal HGH
- Synthol - само издува мускула, не ми е ясно дали се разгражда в тялото, един от видните му ползватели е небезизвестният Грег Валентино, разбира се не търся такава визия
Тези препарати са обвити в някаква мистика - всички ги хвалят по форумите, никой не ги е виждал, а ако питам някоя квартална горила ми казва "Ооооооо тия са много слаби и са много скъпи аз мога да ти дам Дека и Метан" (понякога се чудя на тия метан станции коли ли зареждат или културисти). За второто се твърди, че Слай го боцка редовно и на това дължи перфектното си тяло. За третото мярнах няколко мнения все на жени, които описват как им стягал кожата, косата и т.н. - общо взето нищо, което ме вълнува. Синтолът ми направи впечатление - издува мускула, но не ми стана ясно дали се усвоява напълно от тялото или запушва кръвоносните съдове.

Търся качествен препарат! Търсенето ми е ориентирано повече към медикамент/стероид, а не хрнителна добавка. Искам мнението на специалисти, благодаря предварително!

sslavov
Posts: 7
Joined: Mon Jan 09, 2012 7:51 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Мнение за медикамент/стероид

Postby sslavov » Tue Nov 27, 2012 8:38 pm

Съжалявам че пускам втори пост, но никъде не виждам опция за редактиране. Ако модераторите преценят да ги обединят. Попрочетох още някои любопитни факти за това към което се стремя. Горните медикаменти остават като вариант, но добавям и естрогеновите блокери. Дори като се поразчетох установявам някои от причините за проблемите ми с мускулите и периодите на растеж и "падение" а именно явно при мен тестостеронът (който по външни белези - окосмяване. оплешивяване, някои дребни проблеми с простатата ми е доста) просто ароматизира и се чувствам отпаднал, уморен и вдигам само малки тежести, въпреки че имам външни белези за наличието на доста тестостерон. От пубертета още забелязох че зърната ми са уголемени но никога не съм му отдавал внимание, сега вече си изяснявам някои работи. В същото време пък естрогенът е отговорен за синтеза на лошия холестерол. Така айде сега пак да си систематизирам въпросите:
1. Кой от изброените медикаменти дава най-добри резултати за постигане на ефекта - стягане на мускулите и покачване на сила, да са твърди и релефни, не държа на "маса" - в смисъл да изглежда близо до натуралната форма, а не изменената форма на културист, а в същото време е най-безвреден за организма:
- анавар
- хормон на растежа - спрей (писалката отпада заради цената й, синтолът също защото се оказва просто масло, което се инжектира и може да предизвика инфекции)
- нолвадекс - спряга се като препарат, който е по-добрия от тамоксифена, въпреки че е тамоксифен цитрат
- провирон
- аромазин
- разните "стакове" - по форумите ги срещнах като понятие, така и не ми стана ясно това хранителни добавки ли са или комбинация от естрогенни блокери, просто на няколко места по различен начин са представени... Ако имате някакви наблюдения моля да ги споделите.
2. Колко е трайността на действието на горепосочените продукти, искам най-трайния вариант. В каква посока да се търсят страничните ефекти, какви предварителни изследвания да се направят, към кой специалист да се обърна за доза, начин на прием и т.н.
3. Интересуват ме главно страничните ефекти свързани с половата система, рак на простатата, кожата (акне най-конкретно или дори и да избие ще отшуми ли примерно за 2 седмици) и могат ли при положение че има такива да се избегнат на 100% или да се предвидят по някакъв начин, за да не започвам изобщо.
4. Предложете други препарати, които според вас са удачен вариант за постигане на целта ми до 1000лв, които пак казвам да не са свързани с притеинчета и креатинчета, а с хормони и трайни резултати! Пак казвам - искам най-доброто като медикамент, не разни бъркочи и също мнение на специалист, който повече чете отколкото тренира ако мога така да се изразя. ТЪРСЯ ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ!

Bulgaricus
Posts: 3470
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:16 pm
Location: Варна
Contact:

Re: Мнение за медикамент/стероид

Postby Bulgaricus » Tue Nov 27, 2012 11:14 pm

Здравейте!
Не. Няма такъв медикамент. Лазар Ангелов е успял вероятно без андрогенни хормони, идеята е постижима почти винаги. Автор съм и в Германия, такива запитвания има от целия свят много често ги получавам.
Без стероиди успехът винаги е много по-бавен и изисква много повече усилия. Известни са ми почти всички концепции и до колко са успешни. Понякога само с ядене не става.
Обаче е непосилно всичко да пиша тук в този отговор.
Стероидният мускул не е функционален, към него не бива да се стремите. Вижте на Марк Фит профила във фейсбук, той е пак стероиден, но много голям успех постигна, познавах го от преди, направо не вярва човек (https://www.facebook.com/#!/marc.fitt?fref=ts). Има и снимка от преди и след, пари печели със страницата си. Той имаше преди Вашият проблем. Предполагам, че за кожата комбинира с изотретиноин, но пак е пъпчив, въпреки че е симпатичен и повечето не обръщат внимание.
Киселото мляко е почти толкова ефективно, колкото всички протеинови шейкове, а ако достатъчно са помпали, може и закуски да ядат. Колкото по-естествено, толкова по-висока е биологичната стойност. Ако гворите английски или немски, мога да Ви пратя нещо.
Този лосион защо го ползвате?
Не слушайте някакви квартални културисти с двуседмичен фитнес курс. Опасни са.
Няма опция без странични ефекти, каквото и да правите ще се отдели секрецията в жлезите на кожата и ще се появат пак пъпки. Опция без пъки няма.
Храната Ви трябва повече бавни захари да съдържа тогава и инсулиновият ефект да ползвате на бърза захар още в съблекалнята, да кажем малтодекстроза или голям банан, още преди да се преоблечете.
И все пак всички мерки са в 10%-тната област, т.е. 10% могат да подобрят, 90% си остава храна и техника на тренировка в съотношение 3 към седем в полза на храната.
OXANDROLONE е синтетичен анаболен стероид. Няма как да Ви го препоръчам тук.
С разтежен хормон няма да стане нищо, той е само 20% като тестостерона ефективен, т.е. ако ще правите нелегален допинг, няма смисъл от разтежен хормон.
Synthol е като да си инжектирате олио в мускулите с цел да изглеждат по-обемни. Не става.
Конкретно:
Има само нелегален допинг под формата на анаболни стероиди. Независимо кой си изберете пъпките ще се влошат, ако дълго субституирате, можете да получите и проблеми с тестисите, т.е. да закърнеят.
Обърнал съм внимание, че каквото и да кажа който си е решил ще си бие тестостерон, независимо от думите ми. Ако го правите, то поне с легален препарат, купен от аптека, а не от битака или от частно лице и глутеално, а не коракобрахиално си го бийте.
Анаболният стероид ще доведе до по-голямо запаметяване на протеин и вода в съотношение около 1 към 6 в мускулите. След приключване на допинга, ако няма натоварване се губи водата.
Пъпките са неизбежни. Естрогенният блокатор е модерен метод, който в рамките на процедурата може да се ползва, да.

Може да зададете уточняващи въпроси.

Правили ли сте си тестостеронен и естрогенен профил?

В кой град сте, аз съм в България и понякога мога лично да видя потребителите?

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

sslavov
Posts: 7
Joined: Mon Jan 09, 2012 7:51 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Мнение за медикамент/стероид

Postby sslavov » Wed Nov 28, 2012 12:48 am

Само уточнавам - абсолютно съм си избил от главата тестостерон "отвън". Идеята е да се измени физиката трайно към по-стегнати мускули и сила, под сила имам предвид повече като тонус отколкото да вдигам 200 на лежанка. Но определено искам твърди и релефни мускули. Идеята е и това да стане по начин, който да е много близък до естествения - какво имам предвид - ясно ми е че добавянето на естрогенни блокери и неестествено, но за един мъж е естествено да има повече тестостерон отколкото естроген, а ако той ароматизира просто няма смисъл освен ерекция друг плюс не откривам в смисъл че така или иначе тялото ми не усвоява протеина и креатина. Май доста размих темата :) В момента канализирам въпроса само до естрогенните блокери - т.е. да разясним плюсовете и минусите там, казваш модерен нчаин (говоря на ти, защото мисля, че достатъчно си ми помогнал и мога да мина на тази форма на общуване) прочетох, че с цинк и мед се стига до някакви ефекти, но все пак ако има по-бърз влак смятам да хвана него, цинк ми се струва повече като добавка, аз говоря за нещо по-бързо и хардкор, но не разбира се анаполон примерно. Знам за истински случай когато двама се хванаха на бас че единият не може да изяде един буркан с мед - изяде го но почина, т.е. - в някакво количество и медът е вреден и има летален изход. Та мисълта ми е ако има схема на прием, който до минимум да намали рисковете и т.н. абе мисля, че мисълта ми много ясно я схващаш при положение, че толкова много хора ти пишат, а и доколкото знам това е една от "тесните" ти специалности. Нека да изкоментираме при това положение блокирането на естрогена - странични ефекти и т.н., колко е траен ефекта на блокерите, за цял живот ли е или за определен период и колко е той ако е така.
Без повече коментар за анавар само да кажа, че в интернет пространството се рекламира като някакво чудо на чудесата, което е безвредно и всеки може да го употребява, дори бил любим на жените... За това съм го включил в списъка даже и не го сметнах за стероид честно казано, а повече като някаква добавка не знам точно и аз просто по форумите само легенди се носят за него.
Само да кажа че съм виждал наживо до какви положителни ефекти водят хормоните - имам предвид моя приятелка имаше нарушена обмяна на веществата и честно казано си беше дебела ама несъразмерно дебела. След като почна да пие някакъв препарат предписан й от лекар за около 2-3 месеца свали близо 20тина кг. После обаче не знам какво е станало тък като завършихме и всеки по пътя си не знам дали е било трайно.

ПП: в Бургас съм, доколкото виждам ти си във Варна...

Bulgaricus
Posts: 3470
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:16 pm
Location: Варна
Contact:

Re: Мнение за медикамент/стероид

Postby Bulgaricus » Wed Nov 28, 2012 1:23 pm

Здравей!
Сега вече като писа и знам кой си: werewolf :). И се сещам, че си от Бургас, дори.
Ние можем по много различни начини да ги наричаме анаболните стероиди, но общо взето всички имат действие като тестостерон или почти идентично с него. Само естрогенен блокатор няма да помогне. Той има допълващо действие, за да се избегне гинекомастия. Единственият приложим за тази цена и при тези условия медикамет е от групата на анаболните стероиди. Няма изследвания на тема как те ще ти се отразят и на черния дроб след две изотретиноинови лечения. И все пак Марк Фит показва, че стават нещата, въпросът е на каква цена и дали си готов да я платиш.
Естрогенният блокатор е само с допълващо действие за съжаление.
Цинк има минимално действие, да. В комбинация с 300 мг бавнодействащо витамин С може да го приемаш по веднъж на ден.
От пчелен мед няма смисъл. Не мисли на тази тема.
Естрогена има нещо общо с хормони, отделяни от хипокампуса и хипофизата в мозъка. Каскадата е много сложна, научна и дори и да я пиша тук, тя няма да ти помогне. Нито на теб, нито на някой друг.
Ефектът е докато се приема и да кажем около 8 седмици след това също. След приключване на приема идва големия въпррос: как ще реагира тялото на него, т.е. ще има ли компенсаторен механизъм или да кажем при тестостероноподобен продукт, дали собствените ти секреторни жлези ще се самоактивират отново. При някои пациенти това не става и тогава започват проблемите.
Анавар се продава от 1964 г. Един вид история на стероидите е. Забранен е, но Oxandrolon, като негова основна съставка е вече допусната отново на пазара за лечение на СПИН, има много лека анаболна функция, същевременно и страничните му ефекти са много по-ниски и може да се купи легално.
Анадриол е друг препарат, който орално може да се приема и си е чист тестостерон, но натоварва много черния дроб. Въпреки, че е "идеалният стерод" не може да се сравни с инжекционните, защото му е много ниска биологичната стойност на достъпност.
Приятелката ти може би е пила редуктил, но него го забраниха. Той е много ефективен.
Да, аз съм от скоро във Варна до 01/2018 по план.

Да обобщя: само анаболен стероид, без алтернативи ще ти промени външния вид. Здравословната цена е много висока. Кой точно да си избереш, в случай, че ще го правиш е отделна дискусия. Важно е да е легален от аптека.
Моят съвет е да не ползваш допинг.
Не знам, дали си използвал всички ресурси на хранителния план. Там има много концепции. Много хора нискокачествено се хранят и непълноценно и затова не се дефинират.
При мен е така, че каквото и да изям веднага се натрупва, нямам никакви проблеми, но не е при всички така...
Ако имаш актуална фитнес-снимка, може да ми пуснеш на лично съобщение или по мейл, за да видя каква е ситуацията. От двете страни на тялото, хем ще ти видя и кожата след лечението.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!


[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “Раздел фитнес: хранене, рискове и превенция”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest